Gépállapot információk, könnyen, gyorsan, egyszerűen

A TWave T8 adatgyűjtő modul beépített web-szervere a legkorszerűbb grafikus megoldásokkal páratlanul könnyű hozzáférést biztosít a részletes gépállapot információkhoz. Nem szükséges program telepítése, a kívánt információk egyszerűen elérhetők bármely, böngészővel rendelkező PC-s vagy mobil eszközökön egyaránt. A paraméter trendeken túl többek között időjel, spektrum, demodulált spektrum, vízesés spektrum, polár diagram, orbit elemzések megjelenítésével lehetőséget ad akár a távoli diagnosztikára, a mélyebb gépállapot információk elemzésére. E lehetőségekkel minden érintett fél a megfelelő információk alapján a legjobb döntést hozhatja a hatékony hibaelháritás vagy karbantatás tervezés érdekében.  

 

  

 

TWave T8: Erőteljes ipar 4.0 szintű állapotfelügyeleti rendszer

A TWave ipar 4.0 szintű állapotfigyelő modulok különleges hardver és szorftver megoldásokkal rendelkeznek. A párhuzamos jelfeldolgozási processzekkel, a szabadon definiálható állapotjelző paraméterekkel és kiértékelő függvényekkel specifikus állapotjellemző paraméterek hozhatók létre és automatikus hiba azonostás akalítható ki például a főbb hibákra.

 

TWave - Web-böngészős elérés, e-mail kliensWeb-böngészős elérés, e-mail kliens 

Intuitív, egyszerűen testre szabható felület, hatékony információ elérés, értesítés

 

TWave - Flexibilis, szabálybázis alapú értékelésFlexibilis, szabálybázis alapú értékelés, vezérlés, tárolás

Matematikai kifejezések, dinamikus események, tárolási módok

 

TWave - Hatékony ipari adatkapcsolatHatékony ipari adatkapcsolat

ModBus, web API, RSync, ftp adatkapcsolati interfészek 

 

TWave - Erőteljes jelfeldolgozás, elemzésErőteljes jelfeldolgozás, diagnosztikai elemzés 

Rugalmasan állítható párhuzamos elemzési processzek, paraméterek

 

TWave - Nagy sebességű, párhuzamos adatgyűjtésNagy sebességű, párhuzamos mérés, adatgyűjtés 

8 AC csatorna, 102 kHz mintavételezés, DC I/O és relé kimenet bővítés

 

TWave - Technikai és diagnosztikai támogatásMűszaki és diagnosztikai támogatás 

Közvetlen és disztribútori alkalmazási és diagnosztikai támogatás

 

Skálázható hardver és szoftver az optimális rendszer kialakításhoz

A TWave rendszer több hardver változatban és alkalmazási funkciókkal érhető el, amely lehetővé teszi az ideális állapotfelügyeleti rendszer kialakítását.

A T8xx-M egy 8-csatornás alapmodul, amely az EM-08 bővítővel analóg bemenetekkel és relé kimenetekkel egészíthető ki. A T8xx-L verzió a 8 dinamikus bemeneten túl 4 statikus és fordulat mérésre alkalmas bemenetet tartalmaz. Ezen túlmenően egyedi ki/bemeneti modulok is elérhetők az alkalmazási igényeknek megfelelően.

TWave modul változatok

TWave T8xx-M, EM-08 és T8xx-L modulok

 

A TWave T8 modulok három fő szoftver alkalmazási készlettel rendelkeznek, amelyekben található modulok egyenként is választhatók igény szerint. A három alkalmazási készleten túl a kommunikációs képességek szintén egyedileg választhatók, illetve alap szolgáltatásként érhetők el.

TWave alkalmazás modul változatok

 

Fejlett processzek, események, akciók a gyorsabb beavatkozásért

A TWave T8 modulok a hagyományos felügyeleti eszközökhöz képest összetettebb feladatokra is képes különleges jelparaméter feldolgozásának, függvény készletének, esemény vezérelt funkcióinak köszönhetően. A TWave T8 képességei alapján automatikus hibaforrás azonosítás alakítható ki, amelynek függvényében a konkrét hibát és a szükséges intézkedéseket jelezheti a rendszer.

TWave funkcionális kapcsolatok

 

Magasszintű elemzések, megjelenítés felhasználókra szabva

A TWave T8 adatgyűjtő modul beépített web-szervere mellett nincs szükség külön szoftver telepítésére a mérési adatok, elemzések megjelenítéséhez. A TWave egyetlen böngésző lapon több munkalap egyszerű és gyors kialakítását teszi lehetővé egyszerű és haladó elemzési kijelzésekkel. A teljes munkalap felület felhasználónként egyedileg is testreszabható, például egyszerűbb információkat, szint értékekekt, trendeket, naplózást szolgáltatva az operátorok részére, míg részletesebb adatokat, spektrumokat, időjeleket a szakértők munkájához.

TWave szabadon kialakítható munkalap alapú elemzési nézetek

 

TWave T8 - gépállapot mindig naprakészen!

A TWave által küldött e-mail jelzés alapján az eszközgazdák azonnal értesülhetnek a kivételes esetményekről, a többfelhasználós hozzáféréssel pedig minden érintett fél elérheti az aktuális információkat, ezzel hatékonyan támogatja a kooperatív problémamegoldást.
 

  

 

TWave távoli diagnosztikai támogatás és konzultáció

A TWave rendszer távoli eléréssel lehetőséget ad a diagnosztikai erőforrások jobb kihasználására vagy kihelyezésére, külső szakértői támogatás igénybevételére. A legjobb szakembereket foglalkoztathatja amikor és amennyire szükséges.
 

TWave - Diagnosztikai és technikai támogatás

 

TWave rezgésfelügyeleti alkalmazások

TWave Alkalmazások

 

A további részletekért, ismertetőkért, dokumentációért kattintson az adatlap ikonra, tanácsadással, helyszíni konzultációval készséggel állunk rendelkezésére!

 
Tekintse meg az adatlapot!
 
Érdeklődését előre is köszönjük! Ajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.