CrySound CRY2623 akusztikus kamera

CrySound CRY2623 akusztikus kamera - szivárgáskeresés, részleges kisülés detektálás, A CRYSOUND CRY2623 akusztikus kamera a hallható és az ultrahang tartományú zaj képi megjelenítésével hatékony eszköz a túlnyomásos és vákuum szivárgások, a közép- és nagyfeszültségű rendszerek részleges kisüléseinek, korai hibáinak hatékony detektálására, a csapágyhibák, a kavitáció észlelésére, villamos motorok, világítótestek rendellenes zajainak korai azonosítására.
 
 

Akusztikus kamera - látni, hallani, mérni, dokumentálni

CRYSOUND CRY2622 és CRY2623 akusztikus kamerák a 128 digitális MEMS mikrofonnal mért zajokból a terjedési idők mérése alapján képesek pontosan meghatározni a "látóterében" a zajforrások, szivárgások, kisülések helyét, amelyeket valós időben jelenítenek meg a videóképre keverve. A hangtérkép alapú, nagysebességű, dinamikus megjelenítés megkönnyíti a hangforrások lokalizálását extrém zajos környezetben is, segít elkülöníteni a túlnyomásos vagy vákuum szivárgás, valamint elektromos kisülés valós forrását a háttérzajoktól, reflexiótól, interferenciáktól.

CRYSOUND CRY2622 és CRY2623 akusztikus kamerák emellett beépített heterodin keverős hangátalakítással is rendelkeznek, így fejhallgató kimenet is rendelkezésre áll a hallás utáni detektáláshoz.

 

    

 

Széleskörű alkalmazás

CRYSOUND CRY2622 és CRY2623 akusztikus kamerák ideális eszközök az LDAR (szivárgás detektálási és csökkentési) folyamatok kialakításához, számos alkalmazásban, akár az EU / EPA vonatkozó előírásainak megfelelően gáz- és olajipari alkalmazásokban is eredményesen használhatók. A CRYSOUND akusztikus kamerák fő alkalmazási területei:

  • Sűrítettlevegős és gáz rendszerek szivárgásainak feltárása túlnyomásos vagy vákuum rendszereknél 

  • Közép- és magasfeszültségű rendszereken részleges kisülés detektálása
  • Szelepek, elzáró szerelvények, gőzleválasztók ellenőrzése
  • Kavitáció, csővezetéki turbulencia, eróziós helyek feltárása
  • Gördülőcsapágyak állapotának gyors ellenőrzése, különösen szalag hajtásoknál
  • Villamos motorok zaja, terhelés gyors ellenőrzése

 

 

A további részletekért, ismertetőkért kattintson az adatlap ikonra vagy kérje ajánlatunkat!