TWave - Ipar 4.0 szintű állapotfelügyelet

TWave - New Times, New Tools - az Ipar 4.0 megoldásokhoz.A TWave ipar 4.0 szintű eszközei könnyű és azonnali elérést biztosítanak a felügyelt gépek mérési adataihoz bármely böngészővel rendelkező asztali vagy mobil eszközön, lehetőséget teremtve az operátor, a karbantartás vezető és a diagnosztikai szakértő részére a gyors konzultációra, a hibák és a szükséges intézkedések mielőbbi megállapítására. A TWave rugalmas beállításai automatikus analízist, gyors és hatékony támogatást tesznek lehetővé.
 
 

TWave T8 - Ipar 4.0 szintű állapotfelügyeleti rendszer

A TWave T8 többcsatornás állapotfelügyeleti modul rendszer beépített web-szerverével egyszerű elérést biztosít bármely böngészővel rendelkező eszközön a felügyelt gépek állapotjellemzőihez. Az aktuális információk elérhetősége segíti a hibák forrásának feltárását, általa célzott és gyors intézkedések meghozatalát. A TWave rendszerben kialakítható függvényekkel, szabályokkal előzetes kiértékelés segítheti a folyamatok vagy gépállapot jellemzőinek automatikus értékelését, amely alapján riasztási, védelmi jelzések indíthatók, vagy akár email értesítés küldhető.

 

TWave - Diagnosztikai és technikai támogatás

 

TWave - gépállapot mindig naprakészen!

A TWave által küldött e-mail jelzés alapján az eszközgazdák azonnal értesülhetnek a kivételes esetményekről, a többfelhasználós hozzáféréssel pedig minden érintett fél elérheti az aktuális információkat, ezzel hatékonyan támogatja a kooperatív problémamegoldást.
 

  

 

TWave távoli diagnosztikai támogatás és konzultáció

A TWave eszközök alkalmasak matematikai kifejezésekkel szabálybázis alapú kiértékelésre, általa például a főbb hibaforrások automatikus azonosítására, értékelésére. Az egyes értékelések alapján a TWave a konkrét beavatkozásra is utasítást adhat, megkönnyítve az operátori beavatkozást, karbantartási, hibaélhárítási feladatok szervezését. A távoli elérés egyúttal lehetőséget ad a diagnosztikai erőforrások kihelyezésére vagy külső szakértői támogatás igénybevételére.
 

TWave - Diagnosztikai és technikai támogatás

 

TWave rezgésfelügyeleti alkalmazások

TWave Alkalmazások

 

A további részletekért, ismertetőkért kattintson az adatlap ikonra vagy kérje ajánlatunkat!

 
Tekintse meg az adatlapot!
 
Érdeklődését előre is köszönjük! Ajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.