PCH 1230/1232 - 3D érzékelős kompakt rezgésvédelem és -felügyelet

PCH 1230/1232 Vibration Guard kompakt gépvédelem és rezgésfelügyelet analóg és digitális kimenetekkelA PCH Engineering új, PCH1230/1232 sorozatú, 3D érzékeléssel, analóg és digitális kimenettel rendelkező kompakt rezgéskapcsoló, rezgésfelügyeleti eszközei kifinomult, a hagyományosnál biztonságosabb megoldást nyújtanak az általános és lassú járású forgógépek rezgésvédelmére és -felügyeletére.
 
 
 

PCH1230 Vibration Guard család
kompakt elosztott rezgésvédelem és gépállapot-felügyelet

A PCH Engineering PCH1230/1232 3D (vektoriális) érzékelésű, kompakt kivitelű gépvédelmi, felügyeleti és távdiagnosztikai eszközei a térbeli érzékelésnek, a nagy felbontású digitális jelfeldolgozásnak, rugalmas helyi és távoli paraméterezhetőségnek köszönhetően a hagyományos rezgéskapcsolókhoz, távadókhoz képest jelentősen biztonságosabb gépvédelem, rezgésfelügyelet kialakítását teszik lehetővé. A PCH 1230/1232 Vibration Guard szelektíven, egymástól függetlenül beállítható az egyes hibák, mint például a kiegyensúlyozatlanság vagy a csapágykárosodás figyelésére és jelzésére.
Az ingyenes Vibration Studio® szoftveren keresztül, a rezgés adatok távoli elérésével a gépek állapota pontosabban kiértékelhető, illetve ez által diagnosztikai támogatást, még biztonságosabb üzemvitelt nyújthat.
 
 
PCH 1230/1232 Vibration Guard topológia - gépvédelem, távfelügyelet, távdiagnosztika
 
A PCH 1232 Vibration Guard a védelmi kontakt és analóg felügyeleti kimeneteken túl digitális RS485 / Modbus kommunikációval közvetlenül megoszthatja mérési adatait, riasztási állapotait PLC-vel, ipari folyamatvezérlő PC-vel, valamint kiegészítő Ethernet bridge-n keresztül TCP/IP / ModBus kommunikációval is kapcsolódhat - például egy távoli diagnosztikai PC - eszközökhöz. Az Ethernet bridge - beállítástól függően - biztosítja az adatok felhőn keresztüli elérhetőségét is, ez a megoldás kliens oldalról virtuálisan gyorsabb megjelenítést biztosít akár mobil internetes elérésen keresztül is.

 
Vibration Studio® - ingyenes, robusztus állapotfigyelő szoftver
Vibration Studio® - ingyenes, robusztus állapotfigyelő szoftver biztosítja a rendszer helyi és távoli konfigurálását, az adatok elérését, megjelenítését, e-mail szerveren üzenetek küldését.
 

3D védelem és állapotfigyelés

A PCH1230/1232 Vibration Guard kompakt rezgésfigyelők - beállítástól függően - háromirányú rezgésérzékelővel vektor alapú vagy kiválasztott irányú rezgésfigyelésre is képesek. 
 

Rugalmas paraméterezés

A PCH1230/1232 Vibration Guard kompakt rezgésfigyelők két, független tartományú detektálással két fő hibacsoport figyelésére, valamint ezek alapján kettős szintű kapcsolásra képesek, ezzel teljesebb, kettős rezgésvédelmet biztosítanak a standard rezgéskapcsolókhoz, távadókhoz képest. A detektálás módja is rugalmasan paraméterezhető lassú (kopásos) folyamatokhoz vagy gyors (törésés) események figyeléséhez.
 

Beállítás szabadon

A PCH1230/1232 Vibration Guard kompakt rezgésfigyelők akár helyileg is beállíthatók, USB kapcsolaton keresztól, vagy akár távoli eléréssel. A teljes beállítás, paraméterezés egyszerűen elvégezhető a Vibration Studio® tanítási funkcióján keresztül vagy például előre elmentett (például szabványos határértékeket, beállításokat tartalmazó) konfigurációs állományokkal.
 

Könnyű illeszthetőség

A PCH1232 Vibration Guard a kettős relé jelzés kimeneten és az analóg kimeneten túl a mérési adatokat, állapotokat RS-485 / ModBus vonalon is továbbíthatja PLC/Scada alkalmazás vagy ipari PC-n futó Vibration Studio® állapotfigyelő program felé
 

Egyszerű telepítés

A PCH1230/1232 Vibration Guard kompakt rezgésfigyelő leszállítás előtt előzetesen paraméterezésre kerül, így a telepítéséhez elegendő a fizikai rögzítésen túl a csatlakozó kábelt bekötni a védelmi és/vagy felügyeleti rendszerbe.
 

Helyi és távoli felügyelet

A CHB1120 ethernet bridge modul PC nélküli, önálló adatgyüjtésre és ethernet alapú kommunikációra teszi képessé a PCH1232 Vibration Guard eszközöket. Megfelelő GSM modem/routerrel kiegészítve a mért jellemzők nem csak helyi hálózaton, hanem távoli WAN kapcsolattal, "interneten" keresztül is elérhetők elszigetelt telephelyeken.
 

Gyors reagálás, megbízható üzemvitel

A PCH1230/1232 Vibration Guard eszközök által biztosított lehetőségekkel még biztonságosabb üzemvitel, gyorsabb hibaelhárítási rendszer alakítható ki. 
 
 
A további részletekért kérje tájékoztatónkat, alkalmazásra szabott ajánlatunkat, illetve ajánljuk figyelmébe a PCH 1230/1232 Vibration Guard rövid ismertetőjét.
 
 
Érdeklődését előre is köszönjük! Ajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.