Sat Infrared D300 - Termográfia könnyedén, tisztán

Sat IR D300 hőkamera - új standard a kézi hőkamerák közöttA Sat Infrared D300 hőkamerák nagy, 384x288 képpontos felbontással, bámulatosan gyors és egyszerű érintő képernyős kezeléssel, automattikus lézeres fókusz beállítással, 8 órás folyamatos üzemidővel, nappal is fényes, tiszta hőképpel minden eddiginél egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a gépészeti és villamos ellenőrzéseket.
 
 
 

Sat Infrared D300 hőkamerák - új standard a kézi hőkamerák között

A Sat Infrared új fejlesztésű D300 hőkamerája nem csupán erőteljes műszaki paramétereket, hanem egy minden eddiginál kényelmesebben, gyorsabban használható állapotfigyelő eszközt jelent. A hőkamera 384x288 képpontos felbontása, a gyors, automatikus lézeres fókusza, a mobilos alkalmazásokat idéző egyszerű, villámgyors kezelői felülete, valamint a 8 órás folyamatos üzemidő a napi rutinban egyedülálló előnyöket biztosít. A D300 hőkamera erőteljes helyszíni elemzésein túl a hőképek kiértékelését Standard és Varázsló programok is segítik, míg a hőkép videók és összetett hőképek kezelésére a Report Pro program is megoldást nyújt.

 

A további részletekért kérje ajánlatunkat, tekintse meg a Sat Infrared D500 hőkamera adatlapját, illetve a D300 / D500 hőkamera családok ismertetőit.
 
Tekintse meg az adatlapot!
 
Magyar nyelvű ismertetők:
 
 
 
 
Érdeklődését előre is köszönjük! Ajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.