Sat Infrared D500 - Termográfia profiknak, gyorsan, egyszerűen

Sat IR D500 hőkamera - új standard a kézi hőkamerák közöttA Sat Infrared D500 hőkamerák nagy, 640x480 képpontos felbontással, bámulatosan gyors és egyszerű érintő képernyős kezeléssel, automattikus lézeres fókusz beállítással, 5 órás folyamatos üzemidővel, nappal is fényes, tiszta hőképpel minden eddiginél egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a gépészeti és villamos ellenőrzéseket.
 
 
 

Sat Infrared D500 hőkamerák - új standard a kézi hőkamerák között

A Sat Infrared új fejlesztésű D500 hőkamerája nem csupán erőteljes műszaki paramétereket, hanem egy minden eddiginál kényelmesebben, gyorsabban használható állapotfigyelő eszközt jelent. A hőkamera 640x480 képpontos felbontása, a gyors, automatikus lézeres fókusza, a mobilos alkalmazásokat idéző egyszerű, villámgyors kezelői felülete, valamint a 5 órás folyamatos üzemidő a napi rutinban egyedülálló előnyöket biztosít. A D300 hőkamera erőteljes helyszíni elemzésein túl a hőképek kiértékelését Standard és Varázsló programok is segítik, míg a hőkép videók és összetett hőképek kezelésére a Report Pro program is megoldást nyújt.

 

A további részletekért kérje ajánlatunkat, tekintse meg a Sat Infrared D500 hőkamera adatlapját, illetve a D300 / D500 hőkamera családok ismertetőit.
 
Tekintse meg az adatlapot!
 
Magyar nyelvű ismertetők:
 
 
 
 
Érdeklődését előre is köszönjük! Ajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.