PCH 1420 - rezgésvédelem, állapotfelügyelet, távoli diagnosztika

PCH 1420 gépvédelmi modul család - gépvédelem, távfelügyelet, távdiagnosztika , biztonságA PCH Engineering új, PCH1420 sorozatú, nagy teljesítményű, rugalmasan paraméterezhető modul családja átfogó megoldást nyújt az általános és lassú járású forgó-, valamint a dugattyús gépek védelmére, helyi- és távfelügyeletére, diagnosztikájára.
 
 
 

PCH1420 modulcsalád
korszerű elosztott rezgésvédelem és gépállapot-felügyelet

A PCH Engineering PCH1420 modul kivitelű gépvédelmi, felügyeleti és távdiagnosztikai eszközei a nagy felbontású digitális jelfeldolgozásnak, rugalmas paraméterezhetőségnek köszönhetően kiemelkedő lehetőséget biztosítanak az egyes géphibák pontosabb detektálásához és ez alapján a megbízható gépvédelem kialakításához. A PCH1420 rezgésvédelmi rendszerben a CBH1120 modul az adatok önálló. folyamatos és riasztásra történő gyűjtését, valamint Ethernet kapcsolat biztosításával az adatok helyi (LAN) vagy távoli (WAN) elérését teszi lehetővé.
Az ingyenes Vibration Studio® szoftveren keresztül az eredeti rezgésjelek távoli elérésével a gépek állapota pontosabban kiértékelhető, illetve ez által diagnosztikai támogatást, még biztonságosabb üzemvitelt nyújthat.
A PCH1420 SMS és/vagy e-mail küldésével is támogatja hatékony hibaelhárítást és a megelőző karbantartást
 
PCH 1420 topológia - gépvédelem, távfelügyelet, távdiagnosztika
Jellemző PCH1420 rendszerfelépítés - helyi védelem, lokális vagy távoli állapotfigyelés és diagnosztika képességekkel. A fogadott érzékelők (rezgés, fordulatszám, illetve tetszőleges technológiai paraméter) ideálissá teszik az általános forgógép rezgésvédelem és -felügyelet kialakításához. A bináris kapcsoló vagy analóg kimenetek mellett az összes rezgés paraméter, állapotjelző digitálisan is továbbítható.
 
 
PCH 1420 - gépvédelem, távfelügyelet, távdiagnosztika
Vibration Studio® - biztosítja a rendszer helyi és távoli konfigurálását, az adatok elérését, megjelenítését, e-mail szerveren üzenetek küldését
 

Többcsatornás monitoring és védelem

A PCH1420 modul négy, különböző rezgésérzékelők illesztésére alkalmas bemenetén fogadott rezgésjelek digitális és szimultán felgolgozásán túl képes a fordulatszám, valamint egy további tetszőleges folyamat paraméter mérésére, beállított fix vagy mozgó határértékek kiértékelésére, gépvédelem ellátására. 
 

Rugalmas paraméterezés

A PCH1420 modul minden egyes rezgésjel sávszűrőkkel kiválasztott tartományából hat független paraméter előállítására képes, biztosítva ezzel a géptípushoz, a hiba szimptómához leginkább illeszkedő diagnosztikai paraméter előállítását. A határértékek beállítása egyszerűen elvégezhető a Vibration Studio® tanítási funkcióján keresztül
 

Könnyű illeszthetőség

A PCH1420 modul négy, egyedileg beállítható kimenetén bármelyik paraméter analóg módon továbbítható, vagy határérték-reléként jelzés aktiválható. A magas fokú biztonságnak megfelelően további, kettőzött gyűjtő relén keresztül a modul jelzi a határérték túllépésen túl a rendszer hibáit is, például kábel zárlata, szakadása esetén. Az adatok ezen túlmenően RS-485 vagy Ethernet vonalon is továbbíthatók PLC/Scada alkalmazás vagy ipari PC-n futó Vibration Studio® állapotfigyelő program felé
 

Egyszerű telepítés

A PCH1420 modul leszállítás előtt előzetesen paraméterezésre kerül, így telepítéséhez egyetlen csavarhúzó is elegendő, az érzékelők és a tápellátás bekötése után kész a gépvédelem és felügyelet ellátására.
 

Helyi és távoli felügyelet

A CHB1120 modul PC nélküli, önálló adatgyüjtésre és ethernet alapú kommunikációra teszi képessé a PCH1420 rendszert. Megfelelő GSM modem/routerrel kiegészítve a mért jellemzők nem csak helyi hálózaton, hanem távoli WAN kapcsolattal, "interneten" keresztül is elérhetők.
 

Trend, időjel, spektrum, orbit...

A PCH1420 rendszer több, mint egyszerű gépvédelmi, felügyeleti modul. A Vibration Studio® program képes az eredeti rezgésjelek leolvasásával további elemzésekre, még hatékonyabb eszközt kínálva a távoli diagnosztikához, szerviz szolgáltatáshoz.
 

Gyors reagálás, megbízható üzemvitel

A PCH1420 rendszer által biztosított diagnosztikai támogatással, riasztás esetén SMS és/vagy e-mail küldésével még biztonságosabb üzemvitel, gyorsabb hibaelhárítási rendszer alakítható ki. 
 
 
 
A további részletekért kérje tájékoztatónkat, alkalmazásukra szabott ajánlatunkat, illetve ajánljuk figyelmébe a PCH Engineering rövid ismertetőjét.
 
 
Érdeklődését előre is köszönjük! Ajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.