Adash Vibrio rezgéselemzők automatikus hibaforrás azonosítással

Adash Vibrio M sorozatú rezgéselemzők - megbízható segítség a karbantartásbanAz Adash Vibrio rezgéselemző műszerek kis méretben, pontos rezgésméréssel, automatikus hibaelemzéssel, gyors adatgyűjtéssel, egyszerű jelentéskészítéssel támogatják a hatékony helyszíni gépállapot felmérést, a célzott hibaelhárítást és a karbantartási feladatok tervezését.
 
 
 

Vibrio rezgéselemzők - megbízható segítség a karbantartásban

AAdash Vibrio sorozatú rezgésmérő és rezgéselemző műszerekkel egyszerre végezhet rezgés-, fordulatszám- és hőmérséklet-mérést a gépállapot megbízható kiértékeléséhez. Az ellenőrzött gépek állapota a legfontosabb állapotjellemzők helyszíni elemzésével, a beépített automatikus FASIT gépállapot-elemző funkcióval gyorsan kiértékelhető. A beépített gépállapot-elemző funkció segítséget nyújt a kezdő és tapasztalt diagnosztáknak, szakembereknek egyaránt. 
A Adash Vibrio M műszerek adatgyűjtő képességgel még nagyobb felbontásban részletesebb képet nyújtanak a gépek rezgésállapotáról, amelyek kiértékelését és követését a professzionális DDS2014 diagnosztikai és jegyzőkönyvező program segíti.
A Adash Vibrio MP rezgéselemző turbinák állapotfelmérésére is fel lett készítve, a műszer képes a tengelyhelyzet-érzékelők jelének fogadására, a GAP-feszültség mérésére, az időjelek és spektrumok nagyobb tartományokban való ábrázolására és elemzésére.
Az Adash Vibrio műszerek ATEX minősítésű változatban is elérhetők robbanásveszélyes környezetben való alkalmazásokhoz.
 
 

A4900 Vibrio III automatikus gépállapot-elemző - elemzési módok

  • Egyszerű kezelés

  • Automatikus állapotjelzés

  • Több állapotjellemző mérése

  • Részletesebb, biztosabb elemzés

  • Kis méretben is páratlanul erős elemzések

  • ATEX változat

  • Turbinák elemzésére is felkészítve

 

 
A további részletekért tekintse meg az Adash műszerek áttekintő adatlapjait, valamint ajánljuk figyelmébe az Adash cég rövid ismertetőjét.
 
Tekintse meg az adatlapot!
 
Érdeklődését előre is köszönjük! Ajánlatkérésére hamarosan válaszolunk.
 

© Adash

© spectronics.hu